| Klavyeye bakmadan yazmak... | |
|
+3İiremM hilary-cemre pusejik 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Klavyeye bakmadan yazmak... Paz Ara. 07, 2008 11:27 pm | |
| bnm altta yazdıım cümleyi klawyeye bakmadn yazacak(bnden sonra gln uye) vanessaanın en büyük fanları bu sitede | |
|
| |
hilary-cemre Vanessa Seven
Mesaj Sayısı : 230 Yaş : 28 Siteyi Nerden Buldun? : heryerden xD Sitemiz Nasıl? : ashley and vanessa Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 12:21 am | |
| vanessabın en buyuj hsnlaru bu sirege ben hiçbir zaman banlanmayacağım | |
|
| |
pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 12:32 am | |
| ben hiö biur zaman banıan mıcsım zuahah süper bir vanessa sitesi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 230 Yaş : 28 Siteyi Nerden Buldun? : heryerden xD Sitemiz Nasıl? : ashley and vanessa Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 8:55 am | |
| süoer bie vaneaas sitedi ben bir fanım | |
|
| |
pusejik Admin
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 10:36 am | |
| ben fanojum zuahahaha 'ben bu siteye bayılıyorum hep burda kalıp çok paylaşım yapıcam'yassın bakim | |
|
| |
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 11:04 am | |
| ben vu sireye bayılırotım hep byeda kalıp çok paylaışm yapızam bence bu sitede en güzel bölüm forum oyunları xD yazın bakalım | |
|
| |
pusejik Admin
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 11:07 am | |
| benve bu siyede en glxek bnilım forum ouınları bu sitenın admini çok şeker yazzın | |
|
| |
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 11:50 am | |
| bu sirenin admini çok şajet en iyi hilary duff!!!!!!!!!!!!yazın............ | |
|
| |
pusejik Admin
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 1:33 pm | |
| en iyi hilaty dugff
en gsl site bu site yazzın bakim | |
|
| |
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Ptsi Ara. 08, 2008 5:16 pm | |
| en sizle sife vu site ben bir vanessacıyım yazın???????? | |
|
| |
İiremM Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 5 Siteyi Nerden Buldun? : gezerken Sitemiz Nasıl? : Çok Süper Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... C.tesi Şub. 14, 2009 5:20 pm | |
| ben bir vanessacıyım (yemin ederim bakmadım her yerde bu oyun var alıştım)
aşşağıdaki:
Ben mükemmelim,ama vanessa daha mükemmel,hilary çok tatlı,ashley şeker gibi bi kız,monide şeker,erkekler yapıştırıcı gibi bizi ayakta tutuyor.
bunu yazan kişi harika tabi bakmayan | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Cuma Şub. 20, 2009 5:12 pm | |
| ben bie vanessacıtım
seni seviyom nessa | |
|
| |
gece meleği Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 4 Siteyi Nerden Buldun? : vanessayı sevdiğim için fan clubunu bulmaya çalıştım ve buldum. Sitemiz Nasıl? : SÜPERDENDE ÖTE HARİKA Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/03/09
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Cuma Mart 06, 2009 6:50 pm | |
| şimdide
bn vanessa hudgensi seviyorum | |
|
| |
süda Üye
Mesaj Sayısı : 54 Siteyi Nerden Buldun? : google'dan xD Sitemiz Nasıl? : süppperr!! Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Paz Eyl. 06, 2009 7:25 pm | |
| hn banessa hudgensi segşom xD vanessa bnm bitaznem yazın..!! xD | |
|
| |
suqizem..* Vanessa Seven
Mesaj Sayısı : 122 Siteyi Nerden Buldun? : Net*ten.. Sitemiz Nasıl? : Hoş.. Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: Klavyeye bakmadan yazmak... Paz Ekim 04, 2009 5:26 pm | |
| vanessa bnm biranem xD xD Çekoslovakyalılaştıramadıklarımız yaz.. | |
|
| |
| Klavyeye bakmadan yazmak... | |
|