rock_music Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 7 Siteyi Nerden Buldun? : internette gezerken.... Sitemiz Nasıl? : Süper :) Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Zanessa Nişanlanmış arkadaşlar!!!!!!! Ptsi Ağus. 17, 2009 5:01 pm | |
| HSM'nin Troy ve Gaby'si Van ve Zac, sonunda rüya tadındaki aşklarına ciddiyet kazandırmaya karar verdi. Vanessa, geçtiğimiz günlerde nişnlandıklarına sair çıkan haberleri doğruladı. Evlilik için bir tarih belirlemedik çünkü şuan çok yoğun çalışıyoruz şeklinde konuştu... | |
|
rock_music Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 7 Siteyi Nerden Buldun? : internette gezerken.... Sitemiz Nasıl? : Süper :) Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Zanessa Nişanlanmış arkadaşlar!!!!!!! Ptsi Ağus. 17, 2009 5:02 pm | |
| Çok süper bi haber bu arkadaşlar. Ben çok sevindim umarım yakın zamanda evlenirler.... | |
|
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Zanessa Nişanlanmış arkadaşlar!!!!!!! Salı Ağus. 18, 2009 4:27 pm | |
| biliodum bu arada flood yapma ltfn | |
|
ChaneSsa Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 2 Siteyi Nerden Buldun? : netten Sitemiz Nasıl? : güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 24/09/09
| |