| Banlı Üyeler | |
|
+5vanessa_tugba vanessamzacım ¢Єησѕѕѕ hilary-cemre htcdln 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
htcdln Moderatör
Mesaj Sayısı : 228 Siteyi Nerden Buldun? : internetten Sitemiz Nasıl? : iyi ve çok iyi olma aşamasında Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Banlı Üyeler Salı Ocak 13, 2009 12:56 pm | |
| BURADA GEREKLİ RÜTBEYE SAHİP KİŞİLER TARAFINDAN KİM VE NE KADAR SÜRE İLE BANLANDIKLARI DUYURULSUN LÜTFEN... | |
|
| |
hilary-cemre Vanessa Seven
Mesaj Sayısı : 230 Yaş : 28 Siteyi Nerden Buldun? : heryerden xD Sitemiz Nasıl? : ashley and vanessa Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Banlı Üyeler C.tesi Şub. 14, 2009 8:22 pm | |
| I love you vanessa adlı üye banlanmıştır sonsuz bandır çünkü sitede küfür içerikli mesajlar yazmıştır ve mesajları en kısa zamanda edit'''lenecektir........ | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Perş. Mart 12, 2009 5:22 pm | |
| sAPTAL VANESSA adlı üyeyide banlar mısınız?? küfür üçerikli mesaj yazıyor bu tür mesajlar siteyi kirletiyor | |
|
| |
vanessamzacım Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 14 Siteyi Nerden Buldun? : kendim Sitemiz Nasıl? : güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Perş. Mart 12, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
vanessa_tugba Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 9 Siteyi Nerden Buldun? : dolaşırken Sitemiz Nasıl? : daha henüz yeniyim bişi bilmiyorum Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Cuma Mart 27, 2009 10:16 pm | |
| allah izin verirse bende olcam inşallah inşallah süper mod. olcam sizde dua edin | |
|
| |
Buket-Vanessa Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 15 Siteyi Nerden Buldun? : AshleYin ResimLerNe BakarKen..!! Sitemiz Nasıl? : SüPper :) Nice ModLukLara xD Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 16/04/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Perş. Nis. 16, 2009 4:27 pm | |
| HerKez CezaLanacaktır Tabikide Banlalanlar için üzüLdüm ama Yaptığı Bir hata ne diyeLm hayırlı oLsun | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler C.tesi Nis. 25, 2009 12:26 pm | |
| | |
|
| |
vanessa_gabriella_cansu Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 3 Siteyi Nerden Buldun? : bir şarkı araken karşıma çıktı. Sitemiz Nasıl? : daha bir şey yapmadım fakat vanessa yı sevdiğim için üye oldum Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Perş. Tem. 09, 2009 7:44 pm | |
| | |
|
| |
pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Perş. Tem. 30, 2009 10:16 am | |
| hepsini gereğini hallettim ben | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Ptsi Ağus. 03, 2009 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Nessa'MM Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 11 Siteyi Nerden Buldun? : google Sitemiz Nasıl? : SüPPer Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: Banlı Üyeler Paz Eyl. 13, 2009 11:07 am | |
| bence burası sabitlenmeli | |
|
| |
| Banlı Üyeler | |
|