pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Salı Ara. 09, 2008 8:05 pm | |
| Paris Hilton ve Vanessa Hudgens, aynı elbiseyle karşımızdalar. Jenny Packham imzasını taşıyan elbisenin Hilton'a mı yoksa Hudgens'a mı daha çok yakıştığını söylemek zor. Bugüne kadar Mary J. Blige, Alicia Keys, Nelly Furtado, Sarah Jessica Parker ve Beyonce gibi ünlüleri giydiren Jenny Packham, 2006 yılında Hollywood'da Yılın Tasarımcısı ödülünü almıştı. Sizce Jenny Packham imzalı bu siyah elbise, hangi ünlüye daha çok yakışmış? | |
|
MyMusic ! Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Siteyi Nerden Buldun? : Vanessanın Kalbinden Sitemiz Nasıl? : Nessa Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Salı Ara. 09, 2008 10:08 pm | |
| Sağol ama nessa daha güzel ve ona daha güzel yakışmış | |
|
pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Çarş. Ara. 10, 2008 7:00 pm | |
| bencede ya paris üstünde taşıyamamışş.... | |
|
VanessAdmin Üye
| Konu: Geri: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Cuma Ara. 26, 2008 8:02 pm | |
| - Buse@dmin demiş ki:
- bencede ya paris üstünde taşıyamamışş....
| |
|
htcdln Moderatör
Mesaj Sayısı : 228 Siteyi Nerden Buldun? : internetten Sitemiz Nasıl? : iyi ve çok iyi olma aşamasında Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Salı Ocak 13, 2009 4:03 pm | |
| ewt paris hiç gzl yapmamış...saçı flnda hiiiiiiiç uymuyorr....... | |
|
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Vanessa H. ve Paris Hilton pişti oldu !! Perş. Tem. 02, 2009 2:01 pm | |
| arkiler bnde resim gözükmüyo ama düşününce nessa daha gsl ona daha çoq yakışmıştır | |
|