| vanessa hakkında bazı bilgiler | |
|
+3htcdln pusejik hilary-cemre 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
hilary-cemre Vanessa Seven
Mesaj Sayısı : 230 Yaş : 28 Siteyi Nerden Buldun? : heryerden xD Sitemiz Nasıl? : ashley and vanessa Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: vanessa hakkında bazı bilgiler Paz Ara. 07, 2008 9:53 pm | |
| RENK: kırmızı Spor: ALIŞVERİŞ MÜZİK SİTİLİ: Rock YEMEK:çikolata ve suşi HOBİLERİ: arkadaşlarıyla zaman harcamak ve okumakatan çok filimizlemek ve şarkı söylmek dans etmek DİSNEY CHANNEL OYUNLARINI OYMNAMK İSTEDİĞİ KİŞİLER: herkes olbilir FAVORİ MEVSİMİ: yaz FAVORİ ZAMANI: akşam zamanları FAVORİ KONUŞMA KONULARI:herşey! EN SEVDİĞİ DERS: fen HAYVAN: çita FAVORİ SESİ: annesinin gülüşü FAVORİ ÇİZGİ FİLMLERİ: SpongeBob SquarePants ve Courage the Cowardly Dog. RÜYALARINDAKİ ARABA: Porsche Carrera GT. GİYDİĞİ MARKA: Frankie B jeans. En sevdiği dans şarkısı:Let's Dance
Kimlik Kartı
Adı:Vanessa Anne Hudgens Doğum Tarihi:14 Aralık 1988 Doğum Yeri:Kaliforniya Burcu: Yay | |
|
| |
pusejik Admin
Mesaj Sayısı : 378 Siteyi Nerden Buldun? : Zaten ben Açtım XD Sitemiz Nasıl? : Benim Sitem Harika Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Paz Ara. 07, 2008 10:09 pm | |
| konu sabitlendi teşekkürler | |
|
| |
htcdln Moderatör
Mesaj Sayısı : 228 Siteyi Nerden Buldun? : internetten Sitemiz Nasıl? : iyi ve çok iyi olma aşamasında Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Salı Ocak 13, 2009 3:42 pm | |
| ya konu sabitlendi ne demek? | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Cuma Şub. 06, 2009 11:15 am | |
| | |
|
| |
htcdln Moderatör
Mesaj Sayısı : 228 Siteyi Nerden Buldun? : internetten Sitemiz Nasıl? : iyi ve çok iyi olma aşamasında Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler C.tesi Şub. 07, 2009 9:51 am | |
| - htcdln demiş ki:
- ya konu sabitlendi ne demek?
ha anladım tamam.. paylaşım için sağoll | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler C.tesi Şub. 14, 2009 3:55 pm | |
| SİTE İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ VANESSADA OROSPUNUN TEKİ |
|
| |
vanessamzacım Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 14 Siteyi Nerden Buldun? : kendim Sitemiz Nasıl? : güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Perş. Mart 19, 2009 2:12 pm | |
| sensin terbiyesiz biri şunu banlaya bilir mi? sinirlerimi bozdu slk | |
|
| |
Buket-Vanessa Gecerken Ugradım
Mesaj Sayısı : 15 Siteyi Nerden Buldun? : AshleYin ResimLerNe BakarKen..!! Sitemiz Nasıl? : SüPper :) Nice ModLukLara xD Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 16/04/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Cuma Nis. 17, 2009 1:59 pm | |
| Konuyu çok dağıtıyosunuz ya dağıtmayın konuyu başka yerde tartışın lütfen adminler bu mesajlarınızı temizlemek zorunda kalmasın. | |
|
| |
¢Єησѕѕѕ Vanessa Hayranı
Mesaj Sayısı : 326 Siteyi Nerden Buldun? : evimdeki bilgisayardanxD Sitemiz Nasıl? : çoooook güzel Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler C.tesi Nis. 25, 2009 12:35 pm | |
| | |
|
| |
süda Üye
Mesaj Sayısı : 54 Siteyi Nerden Buldun? : google'dan xD Sitemiz Nasıl? : süppperr!! Tutuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: vanessa hakkında bazı bilgiler Ptsi Eyl. 28, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| vanessa hakkında bazı bilgiler | |
|